Wij, Rex en Quint Caminada uit Dishoek, hebben, samen met twee clubgenootjes van CatClub Zeeland, Mae van Noordennen en Fay van Houwelingen, afgelopen juni een hele gave reis gemaakt. Wij waren uitgekozen om met de Hobie Wave regatta mee te doen op Bermuda tijdens de America's Cup. De Hobie Wave regatta was onderdeel van een educatief programma voor kinderen met de de naam AC Endeavour.   De America‚Äôs Cup is de oudste prijs in de internationale sportwereld en dateert uit 1851. Tegenwoordig worden de races gevaren met hele grote snelle catamarans. Het is de Formule 1 in het zeilen.
Klik in de rechterkantlijn op de verschillende webpagina's voor een uitgebreid verslag over hoe het begon, alle voorbereidingen, de verschillende campagnes waar we aan mee doen en natuurlijk over de reis zelf.

Wij willen, mede namens Mae en Fay, iedereen bedanken die heeft geholpen om onze reis mogelijk te maken waaronder de sponsoren, buren en bekenden waar we klusjes mochten doen, donateurs op Talentboek, CatClub Zeeland en de trainers, de school van Quint, De Sprong in Koudekerke,  de school van Rex, Nehalennia in Middelburg, en niet te vergeten de International Hobie Class Association voor de geweldige organisatie. 

Veel kijk en leesplezier!

Groetjes van Rex en Quint

@: rexcasper@zeelandnet.nl
@: quintirvin@zeelandnet.nl